Понеділок, 26.08.2019, 02:18

Вітаю Вас Гість | RSS

Дякую, що зайшли на сайт!
Головна » 2013 » Листопад » 11




Багато спецій є потужними антиоксидантами. Це підвищує їх цінність в якості натуральних поживних речовин, які можуть допомогти впоратися з хронічними захворюваннями.

Учені з Державного університету Пенна опублікували в The Journal of Nutrition статтю, яка дає чіткі докази того, що дві спеції — куркума та кориця — є захистом організму від впливу жирної їжі.

Дієта, багата жирами і продуктами, смаженими на тваринному маслі, підвищує рівень окисленого «поганого холестерину» і тригліцеридів (також небезпечних жирів) у крові. Куркума та кориця, прийняті перед жирною їжею, ведуть до зниження рівня тригліцеридів на 30%, попереджаючи каскад шкідливих метаболічних реакцій, що ведуть до хвороб серця та цукрового діабету. Також було показано, що в учасників експерименту, які отримували спеції, рівень інсуліну зн ... Читати далі »
Просмотров: 435 | Добавил: Lesya | Дата: 11.11.2013 | Комментарии (0)