П`ятниця, 26.04.2024, 09:05

Вітаю Вас Гість | RSS

Дякую, що зайшли на сайт!
Головна » 2020 » Січень » 27 » Кабінет біології
01:07
Кабінет біології

Для якісного навчання кабінет біології в вашому навчальному закладі  має два приміщення: клас-лабораторію, де проводяться заняття з учнями, і лаборантську кімнату, в якій зберігаються всі засоби навчання.
У зв’язку з постійним інноваційним розвитком засобів навчання та обладнання для закладів загальної середньої освіти, виникла необхідність в оновленні вимог до переліку засобів навчання та обладнання навчального і загального призначення для кабінетів природничо-математичних предметів закладів загальної середньої освіти, затверджених наказом Міністерства освіти і науки України від 22 червня 2016 р. № 704

  У кабінеті є мультимедійний інтерактивний комплекс


 та обладнання загального призначення:
1)Набори мікропрепаратів: Загальна біологія, Біологія 10-11 класи, Ботаніка, Гриби, Зоологія, Анатомія, Біологія.

2)Гербарії: Систематика рослин (різновиди додатково), Морфологія рослин та листка, Типи кореневих систем, Життєві форми рослин, Спорові рослини, Основні групи рослин, “Водорості. Гриби. Лишайники”, Квіткові рослини, Покритонасінні, Листяні дерева та кущі, Дикорослі та культурні рослини, Сільськогосподарські рослини, Рослини природних зон України та Світу, Лінійні і цибулеві, Лікарські рослини, Листки.

3)Колекції: Палеонтологія, Шишки голонасінних, Ідіоадаптації та ароморфози у рослин, Різноманітність листків та квітів, Злакові культури, Типи кореневих систем, Пагони, Насіння і плоди, Лишайники, Корали, Пір’я, Морське дно, Молюски, Ракоподібні, Розвиток комах з повним та неповним перетворенням, Типи і склад грунтів, Мінеральні та органічні добрива, Культурні рослини і зразки насіння.

3)Об’ємні моделі: Гриби, Фрукти, Овочі, Яблука, Будова стебла та листка, Розтин кореня, Квітки різних родин, Хламідомонада та інфузорія, Гідра, Ланцетник, Беззубка, Черв’як, Мозок хребетних, Скелети хордових в асортименті, Скелет людини, Череп та хребці людини, Суглоби та будова зуба, Головний мозок та будова органів , Будова клітин (рослинна та тваринна), Хлоропласт і мітохондрія, Структура білку, Мітоз та мейоз, ДНК.

4)Моделі і стенди: Археоптерикс, Будова яйця птахів, Внутрішня будова (черв’яка, риби, слимака, жаби, хруща, ящірки, птаха, кроля, собаки), Сагітальний розріз (голови людини, статеві органи), Будова органів людини (перелік), Ембріональний розвиток людини та тварини.

5)Моделі-аплікації: Розмноження (водорості, моху, папороті, сосни), Біоценози, Еволюція системи органів (хребетні та безхребетні)

 

 Кабінет, в якому здобувачі освіти будуть мати бажання пізнавати світ, підвищить ефективність навчання за рахунок продуктивної роботи на уроці, активації пізнавальної діяльності .

 

Переглядів: 432 | Додав: Lesya | Теги: Кабінет біології, Хмельницька область, Ізяславський НРЦ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: